Sanna on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi suuntautumisvaihtoehtona liiketoiminta ja yrittäjyys. Pekka on diplomi-insinööri pääaineenaan energiatekniikka ja ympäristönsuojelu. Olemme kumpikin asuneet aikoinaan Yhdysvalloissa missä Bed & Breakfast toiminta on hyvinkin yleistä. Yhdessä Itävallassa, Wienissä, asuessamme saimme viimeistään kimmokkeen kotimajoitustoiminnan luomiseen. Ja nyt tänä kesänä 2011 toteutimme vihdoin unelmamme perustaessamme B&B toiminnan kotimme yhteyteen. Pyrimme itse matkustaessamme mahdollisuuksien mukaan yöpymään B&B kohteissa missä pääsee aivan eri tavalla sisälle kulloiseenkin maahan ja sen kulttuuriin puhumattakaan paikallisesta väestöstä.

Kotimme sjaitsee toimivan maatilan läheisyydessä. Maatila on Pekan vanhempien aikanaan ostama tila, jossa harjoitettiin lypsykarjataloutta vuodesta 1979 vuoteen 2010 asti. Nyt tuotantosuuntana on lihakarjatalous. Pekka hoitaa tilan peltotöitä muun työnsä ohessa.

Nautimme koko perhe paljon luonnossa liikkumisesta ja harrastuksemme ovat hyvin liikunnallispainotteisia. Pekka hiihtää mielellään ja harrastaa lisäksi metsästystä. Ympäröivä luonto mahdollistaa hirvien ja pienriistan metsästyksen. Sanna harrastaa kuntonyrkkeilyn lisäksi käsitöiden tekoa ja kodin sisustamista. Talvisin käymme koko perhe moottorikelkkailemassa sekä laskettelemassa. Kesäisin veneilemme mielellämme koko perheellä. Kotoamme löytyy myös pienimuotoinen kuntosali, joka on halutessasi käytössäsi. Nautimme myös ympäristömme tarjoamista monipuolisista ulkoliikunta mahdollisuuksista.

Lähettyvillämme olevia matkailukohteita ovat Kasurilan laskettelukeskus 22 km:n sekä Tahkon laskettelukeskus 42 km:n päässä luotamme. Kesäisin on mahdollista golfata sekä Tarinagolfissa, jonne on meiltä vain 16 km matkaa, että Tahkon Golf Clubilla jonne matkaa kertyy 53 km. Fontanellan kylpylä löytyy myös vain 16 km päästä meiltä aivan Siilinjärven keskustasta.

Tarjoamme teille siis kotoisaa majoitusta elävän maaseudun keskellä, luonnon rauhassa. Halutessanne voitte kokea luontoelämyksiä liikuntaa unohtamatta.


BED&BREAKFAST

45€/hlö/vrk
kahdelle hengelle

60€/hlö/vrk
yhdelle hengelle