Lomalla on hyvää aikaa hoitaa kauneuttaan ja uudistaa vaatekaappiaan. Halutessasi uutta ilmettä ulkonäköösi joko hiusten leikkauksen tai kenties ripsien pidennyksen myötä voit varata "kotikäyntiajan" majoituksesi yhteyteen.

Voit hyödyntää sekä majoituspalveluitamme että tarjoamiamme kauneudenhoitopalveluita vaikkapa kesäjuhlien yhteydessä. Voimme järjestää majoituksen, kampauksen sekä meikkauksen esimerkiksi häitä varten. Myös miesten hiusten leikkaus onnistuu.

Kauneudenhoitopalvelumme toteuttaa Laura-Maria, joka on kauneudenhoito- ja kampaamoalan rautainen ammattilainen. Hän on koulutukseltaan meikkaaja-maskeeraaja ja parturi-kampaaja.

Ohessa esimerkkejä ja hintoja tarjoamistamme kauneuspalveluista. Asiakaskohtaisesti voidaan myös toteuttaa toiveitasi mahdollisuuksien mukaan. Niistä hinnat erikseen sovittavissa.

- ripsien ja kulmien värjäykset yht. 25€
- ripsien pidennykset 75€
- hiusten leikkaus
    * miehet alk. 10-20€
    * naiset alk. 28-35€
- kampaukset alk. 40€
- meikkaukset alk. 40€

Kauneuspalvelut on tilattava etukäteen ja varmistamme saatavuuden aina tapauskohtaisesti, koska Lauralla on myös oma yritys hoidettavanaan. Kun varauskysely tehdään hyvissä ajoin esimerkiksi viikkoa etukäteen on saatavuus helpommin järjestettävissä.

Vaateostoksille halutessasi suosittelemme vierailemaan kauneudenhoito-palveluitamme toteuttavan Lauran osaomistamassa yksityisessä vaateliike S.W.A.K :ssa Kuopion keskustassa. Ostoksilla voi poiketa vaikkapa Kuopioon suuntautuvan veneajelun yhteydessä. Liike on kävelymatkan päässä Kuopion satamasta. Samalla voit tutustua kätevästi Kuopion viihtyisään satamaan ja kaupunki miljööseen.


BED&BREAKFAST

45€/hlö/vrk
kahdelle hengelle

60€/hlö/vrk
yhdelle hengelle