Vuokraamme yhtä kahdenhengen huonetta kodistamme. Majoitustilat löytyvät kotimme alakerrasta. Huoneesta on oma kulku ulos terassille sekä suora yhteys kylpyhuoneeseen/saunaan mistä löytyy myös wc. Toiselta seinältä pariovet johtavat olohuoneeseen sekä ruokasaliin. Alakerrasta löytyvät myös keittiö, työhuone, erillinen wc sekä kodinhoitohuone. Omat makuuhuoneemme, talomme toinen kylpyhuone, toinen olohuone, kaksi wc:tä, kuntosali sekä parveke löytyvät talomme toisesta kerroksesta.

Tarvittaessa voimme järjestää majoituksen myös suuremmalle ryhmälle max. 6 henkilöä erillisjärjestelyin. Kysy lisää.

ProAgrian maaseutumatkailuyritysten luokituksessa B&B Kotikalliolle on myönnetty korkein luokka 5. Sisustus on arvioitu tasokkaaksi ja lähimaisema ja -ympäristö viihtyisäksi.

Makuuhuone Hinnat:

Bed&Breakfast: 45€/yö kahdelle hengelle 60€/yö yhdelle hengelle

Aamiainen sisältyy hintaan.

Alle 2-vuotiaat lapset vanhempien vuoteessa veloituksetta. Lapset lisävuoteessa 29€/hlö.

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen ja luovutetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Varaustilanteen ja mahdollisuuksiemme mukaan voimme joustaa näistä ajoista tarpeesi mukaisesti.

Tupakointi talon kaikissa sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Lemmikkieläimiä ei saa tuoda taloon sisälle eikä majoitus sovi liikuntaesteisille. Huonevarauksen peruutus tulee tehdä viimeistään 48h ennen majoitusvuorokauden alkamista.

Käytössäsi onPohjapiirustus (klikkaa isommaksi)

  • kahdenhengen makuuhuone 10m² järvinäköalalla
  • viihtyisä olohuone, jossa myös takka
  • ruokasali
  • oleskelutilat verannalla/terassilla
  • kylpyhuone, wc, heti valmis sauna
  • erillinen wc
  • Internet-yhteys


BED&BREAKFAST

45€/hlö/vrk
kahdelle hengelle

60€/hlö/vrk
yhdelle hengelle